Wie zijn wij?

Wij zijn Teun en Bertha van Eijk en zijn in 1986 gestart met onze lijstenmakerij in Empel. In al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het inlijsten van borduurwerken, foto's, t-shirts, aquarellen, oliedoeken, diploma's etc. Deze lijsten worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren, zowel hout als aluminium. Tevens hebben wij de mogelijkheid om uw doeken op te spannen.

Bij het uitvoeren van deze opdrachten wordt zoveel mogelijk stilgestaan bij de wensen van de klant. Zo heeft Lijstenmakerij van Eijk een scala aan verschillende passe-partouts en kunt u kiezen uit verschillende glassoorten. 

Daarnaast kunt u sinds 2006 bij ons terecht voor alle soorten wenskaarten. Hierbij kunt u denken aan kaarten voor: Huwelijk, Verjaardagen, Condoleance, Geboorte, Jubilea, Rijbewijs, Diploma etc. Al deze kaarten zijn handgemaakt.

Dat lijstenmakerij van Eijk vakwerk levert blijkt wel uit het aantal winkels dat al jarenlang van hun diensten gebruik maakt

Nieuwsgierig:

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de uitgebreide collectie van Lijstenmakerij van Eijk eens komen bekijken?Belt u dan even van tevoren, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is.

 

LIJSTENMAKERIJ VAN EIJK

KLEINE WIJKEN 16

5236 XD EMPEL

Telefoonnummer: 073-6421481

email: lijstenmakerijvaneijk@hetnet.nl

 

 DE KAMER MET LIJSTEN

 

 

 

MIJN ZELFGEMAAKTE KAARTEN

 

 

 

DE LIJSTEN